Tomasu

20,00 incl. btw

Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt vervaardigd in Rotterdam. De sojasaus wordt met respect voor eeuwenoude tradities minimaal 24 maanden gerijpt in Schotse whiskyvaten van 25-50 jaar oud, waardoor de smaak zich optimaal kan ontwikkelen.

Tomasu Soy Sauce streeft naar oprechte kwaliteit en heeft daarom totale controle over de gehele keten. Zo worden de eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche Waard en gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande Frankrijk. De fermentatie wordt opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de aspergillus oryzae Tomasu.

Het enige ingrediënt dat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten fungeren als een tijdscapsule waarin de sojasaus zich kan ontwikkelen tot een rijke en unieke smaak die zal verrassen.

Artikelnummer: 6677486862534 Categorie:
Deze website maakt gebruik van cookies Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.