Tomasu

20,00 incl. btw

Deze heerlijke sojasaus combineert zoete en pittige smaken, verrijkt met suiker uit lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madamme Jeanette pepers. De kenmerkende sojasaus van Tomasu vormt de basis en verzacht het scherpe van de peper, waardoor de smaak van de peper beter tot zijn recht komt.

Het verhaal achter Tomasu Soy Sauce is uniek. Het is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa, gebrouwen in Rotterdam met respect voor eeuwenoude tradities. De sojasaus krijgt minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.

Tomasu Soy Sauce heeft totale controle over de gehele keten en teelt haar eigen sojabonen en tarwe in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande Frankrijk. De fermentatie wordt opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de Aspergillus oryzae Tomasu.

Het enige ingrediënt dat nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus zich kan ontwikkelen. Het resultaat is een rijke en unieke smaak die zal verrassen.

Artikelnummer: 6677486960838 Categorie:
Deze website maakt gebruik van cookies Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.