Ervaar de ongeëvenaarde elegantie en diepte van Black Betty 2018 een ware belichaming van vakmanschap en passie. De is ontleent aan het eerste lam dat geboren werd in de voormalige wijngaard van 2Naturkinder, Betty. Deze wijn is net zo boeiend en onvergetelijk als haar naamgenoot.

Het Wijnhuis: 2Naturkinder

Black Betty Wijn is een meesterwerk van de wijngaard 2Naturkinder. 2Naturkinder staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Gevestigd in Oostenrijk, heeft dit wijnhuis zijn wortels diep in de rijke wijntradities van de regio. Hun wijnen zijn het resultaat van een perfecte combinatie van traditionele technieken en moderne innovaties.

De Blend: Domina en Regent

De Black Betty 2018 is een blend van 66% Domina en 33% druiven.  Zorgvuldig geselecteerd uit de in Kitzingen en Theilheim. Deze regio's staan bekend om hun unieke schelpkalkbodem die de druiven hun kenmerkende en complexiteit geeft. De druiven worden met de hand geplukt waarna ze kort worden gemacereerd. De donkerdere Regent druiven worden direct geperst. Beide batches fermenteren in oude eiken vaten voordat ze worden overgeheveld en in de zomer van 2019 worden gemengd en gebotteld.

Smaakprofiel van Black Betty: Rijk en Complex

Black Betty is een wijn met een uitgesproken . Het heeft een diepe, robijnrode kleur en een complex boeket van rijp rood fruit, kruiden en een vleugje vanille. In de mond is het vol en rond met een zijdezachte textuur en een lange aanhoudende afdronk. Het is een wijn die blijft boeien en verrassen bij elke slok.

Avertentie

De Wijngoeroe

Meer dan een Wijn: Een Ervaring

Black Betty is meer dan alleen een wijn; het is een uitdrukking van de passie en toewijding van de van 2Naturkinder. Het is een wijn die spreekt van de rijke en de oenologische expertise van het wijnhuis. Het is een wijn die een heerlijke wijnervaring biedt.

Perfecte Combinatie: Wijn en Eten

Deze wijn is een perfecte aanvulling op een verscheidenheid aan . Het past uitstekend bij gegrild vlees, wild en rijpe kazen. Deze wijn kan ook worden gecombineerd met pittige gerechten voor een spannende smaakcombinatie.

De Wijngoeroe
16,58

  • Schuttevaerweg 23, 3044 BA Rotterdam
Een wijnervaring van
De Wijngoeroe

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de verleiding van Black Betty Wijn en ervaar de ware kunst van het .

Avertentie

Wijnklimaatkasten & Wijnkoelkasten - Wijnklimaatkast.nl – 728x90

Geef een reactie