Wijnreis is een online platform dat wijnliefhebbers en wijnervaringsaanbieders samenbrengt. Hier is een overzicht van hoe het werkt:

Voor Bezoekers en Wijnliefhebbers:

  1. Ontdekken en Zoeken: Bezoekers kunnen bladeren door verschillende wijnervaringen, zoals wijntours, proeverijen, thuisproeverijen, en zelfs specifieke wijnen om te kopen. Dit kan op basis van locatie, type ervaring, prijs, en andere criteria.
  2. Boeken en Kopen: Naast het boeken van wijnervaringen, kunnen bezoekers ook wijnen direct online kopen. Voor wijnreizen is er een mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
  3. Genieten: Na de boeking of aankoop ontvangen bezoekers alle benodigde informatie en kunnen ze genieten van de geboekte wijnervaring of de gekochte wijnen.
  4. Beoordelen: Na de ervaring kunnen bezoekers feedback en beoordelingen achterlaten om andere wijnliefhebbers te helpen.

Voor Wijnpartners en Aanbieders van Wijnervaringen:

  1. Registreren en Aanmelden: Wijnpartners kunnen zich registreren op het platform en hun wijnervaringen en wijnen toevoegen, inclusief beschrijvingen, prijzen, foto’s, en beschikbaarheid.
  2. Beheren: Partners hebben toegang tot een dashboard waar ze boekingen, aankopen, feedback kunnen beheren, en hun aanbod kunnen bijwerken.
  3. Ontvangen van Boekingen en Aankopen: Wanneer een bezoeker een wijnervaring boekt of wijn koopt, ontvangt de partner een melding en worden de details verstrekt.
  4. Betalingen: Wijnreis zorgt via Stripe dat de betaling (minus de commissie) wordt overgemaakt.
  5. Ondersteuning en Promotie: Wijnreis biedt ondersteuning en marketingmogelijkheden om partners te helpen hun wijnervaringen en wijnen te promoten.

Wijnreis fungeert als een brug tussen wijnliefhebbers en aanbieders. Of je nu op zoek bent naar een unieke wijnervaring, een fles van je favoriete wijn wilt kopen, of een vrijblijvende offerte voor een wijnreis wilt aanvragen, Wijnreis maakt het allemaal mogelijk. Met een gebruiksvriendelijk platform, veilige betalingsverwerking, en een focus op kwaliteit en ondersteuning, biedt Wijnreis een complete wijnbeleving.

Wordt Wijnpartner