Wijncursus SDEN1 - Wijnvignet

Wat kan je verwachten?

Begin uw reis in de wereld van wijn met de Wijncursus SDEN1 – Wijnvignet van De Druivenboer. Deze tweedaagse cursus, geprijsd op €135 per persoon, biedt een grondige inleiding tot de kunst van het wijnproeven. U leert de verschillen tussen diverse druivenrassen en verkent de belangrijkste wijngebieden wereldwijd. De cursus omvat praktische sessies van wijnproeven en biedt inzicht in onderwerpen zoals het lezen van wijnetiketten, kennis over mousserende wijnen en rosé, en een overzicht van prominente wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Nieuw-Zeeland, Australië, Noord- en Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.

Ideaal voor beginners zonder voorkennis, deze cursus biedt een solide basis en is een springplank voor degenen die hun wijnkennis verder willen uitbreiden. De lessen vinden plaats van 19.30 tot 22.15 uur, waardoor ze gemakkelijk in te passen zijn in een druk schema. Na afronding van de cursus, kunt u uw wijnreis voortzetten met de SDEN-2 Wijnoorkonde voor meer geavanceerde kennis en vaardigheden

Locatie

Locatie wijnervaring

Bouwstraat 41, Rijssen
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

135,00

Verdiep je in de basis van wijn met de Wijncursus SDEN1 – Wijnvignet van De Druivenboer. In twee avonden leer je de essentiële aspecten van wijnproeven en de diversiteit van wereldwijde wijngebieden.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?