Wijncursus SDEN2 – Wijnoorkonde

Wat kan je verwachten?

Als je je wijnkennis wilt verdiepen, is de Wijncursus SDEN2 – Wijnoorkonde van De Druivenboer een perfecte keuze. Deze vijfdaagse cursus, geprijsd op €285 per persoon, biedt je een diepgaand inzicht in de wereld van wijn. Je leert over verschillende druivensoorten, wijnlanden en aspecten van wijnmaken. De cursus omvat praktische sessies van wijnproeven en behandelt landen als de VS, Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk en Hongarije.

Elke avond, van 19.30 tot 22.15 uur, duik je in een nieuw aspect van wijn. Je begint met basiskennis over wijnproeven en druivensoorten, gaat verder met de invloed van de omgeving op wijn, wijnwetgeving, en de kunst van vinificatie. De cursus behandelt ook versterkte wijnen en sluit af met een focus op mousserende wijnen en examentraining.

Deze cursus is ideaal voor iedereen die zijn basiswijnkennis van de SDEN1-cursus wil uitbouwen en biedt een solide basis voor verdere studies in wijn, zoals de SDEN3 Wijnbrevet-cursus

Locatie

Locatie wijnervaring

Bouwstraat 41, Rijssen
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

285,00

Verdiep je in de kunst van wijn met de SDEN2 Wijnoorkonde cursus van De Druivenboer, een vijfdaagse diepgaande studie voor €285 per persoon.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?