Wijncursus SDEN3 – Wijnbrevet

Wat kan je verwachten?

Zet je eerste stappen richting een carrière als wijnprofessional met de Wijncursus SDEN3 – Wijnbrevet van De Druivenboer. Deze uitgebreide cursus, verspreid over 8 avonden en geprijsd op €475 per persoon, is perfect voor jou als je op professioneel niveau alle aspecten van wijn wilt begrijpen. Je verkent uitgebreid de wereld van wijn, geschikt voor zowel horecaondernemers en medewerkers als voor particuliere wijnliefhebbers.

Tijdens deze avondsessies, van 19.30 tot 22.15 uur, verdiep je je in theorie en proeftechnieken. De cursus biedt een solide basis in wijnkennis, van druivensoorten en wijnregio’s tot de kunst van het wijnmaken. Na succesvolle afronding van de cursus, ben je gekwalificeerd om je aan te melden voor de Vinologenopleiding (SDEN-4) in Maarn, de volgende stap in je wijneducatie. Let wel, als ingangseis voor deze cursus heb je het diploma Wijnoorkonde (SDEN 2) nodig.

De cursus wordt gegeven in een kleine groep van minimaal 8 en maximaal 12 personen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie. Naast de cursuskosten zijn er bijkomende kosten voor het examen, wat momenteel €110 bedraagt. Dit diploma biedt niet alleen verdieping in je wijnkennis maar opent ook de deuren naar verdere professionele wijnopleidingen

Locatie

Locatie wijnervaring

Bouwstraat 41, Rijssen
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

475,00

Word een wijnprofessional met de Wijncursus SDEN3 – Wijnbrevet van De Druivenboer, een intensieve cursus van 8 avonden voor €475 per persoon, die je voorbereidt op de Vinologenopleiding.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?