Tomasu

  • Diversen
  • Schuttevaerweg 23, 3044 BA Rotterdam
Wijngebied
Wijnhuis

Tomasu

Inhoud

75 CL

Locatie

Locatie wijnervaring

Schuttevaerweg 23, 3044 BA Rotterdam
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

20,00

Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt vervaardigd in Rotterdam. De sojasaus wordt met respect voor eeuwenoude tradities minimaal 24 maanden gerijpt in Schotse whiskyvaten van 25-50 jaar oud, waardoor de smaak zich optimaal kan ontwikkelen.

Tomasu Soy Sauce streeft naar oprechte kwaliteit en heeft daarom totale controle over de gehele keten. Zo worden de eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche Waard en gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande Frankrijk. De fermentatie wordt opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de aspergillus oryzae Tomasu.

Het enige ingrediënt dat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten fungeren als een tijdscapsule waarin de sojasaus zich kan ontwikkelen tot een rijke en unieke smaak die zal verrassen.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?