Tomasu

  • Diversen
  • Schuttevaerweg 23, 3044 BA Rotterdam
Wijngebied
Wijnhuis

Tomasu

Inhoud

75 CL

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Locatie

Locatie wijnervaring

Schuttevaerweg 23, 3044 BA Rotterdam
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

20,00

Deze heerlijke sojasaus combineert zoete en pittige smaken, verrijkt met suiker uit lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madamme Jeanette pepers. De kenmerkende sojasaus van Tomasu vormt de basis en verzacht het scherpe van de peper, waardoor de smaak van de peper beter tot zijn recht komt.

Het verhaal achter Tomasu Soy Sauce is uniek. Het is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa, gebrouwen in Rotterdam met respect voor eeuwenoude tradities. De sojasaus krijgt minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.

Tomasu Soy Sauce heeft totale controle over de gehele keten en teelt haar eigen sojabonen en tarwe in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande Frankrijk. De fermentatie wordt opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de Aspergillus oryzae Tomasu.

Het enige ingrediënt dat nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus zich kan ontwikkelen. Het resultaat is een rijke en unieke smaak die zal verrassen.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?