Traminer 'Orange wine' 2017

Wijngebied

Oostenrijkse wijn

Wijnhuis

Winzerhof Landauer-Gisperg

Inhoud

75 CL

Locatie

Locatie wijnervaring

Schuttevaerweg 23, 3044 BA Rotterdam
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

28,48

Deze wijn is een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws. Het is gemaakt door spontane vergisting van de most en schillen van de traminer druif, een aromatische druivensoort die verwant is aan de gewürztraminer. De wijn heeft tonen van lychee en rozen, maar is iets droger en kruidiger dan zijn verwant.

Deze wijn is een zogenaamde ‘Orange Wine’, wat betekent dat de schillen niet worden gescheiden van het sap tijdens het maken van de wijn. Dit zorgt voor een oranje kleur en tannines in de wijn, waardoor het langer houdbaar is en perfect past bij een breed scala aan gerechten.

Deze wijn is vooral heerlijk bij Aziatische gerechten, pasta, wit vlees en kaas. Het is belangrijk om de wijn niet te koud te drinken om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?