Jan op de Piano (Thuis in Zwolle)

Wat kan je verwachten?

Beleef een unieke avond vol wijn en muziek met ons ‘Jan op de Piano’ arrangement. Gevestigd in het hart van Zwolle, bij Jan thuis, is dit de perfecte setting voor groepen van 6 tot 16 personen. U wordt verwelkomd in een intieme en warme sfeer waar kwaliteitswijnen en zorgvuldig geselecteerde hapjes de toon zetten. Het hoogtepunt van de avond is de live pianomuziek van Jan, die de sfeer verrijkt met zijn melodieuze klanken. Dit arrangement is een ideale keuze voor liefhebbers van muziek, wijn en gezelligheid, op zoek naar een unieke en persoonlijke ervaring.

Locatie

Locatie wijnervaring

Zwolle
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

Op aanvraag

Voor groepen van 6 tot 16 personen biedt Jan van Veen thuis een warme en intieme setting waar kwaliteitswijnen en heerlijke hapjes worden geserveerd, allemaal begeleid door Jan’s betoverende pianospel.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?