De wijnen van Puglia; niet alleen maar Primitivo!

Wat kan je verwachten?

Ontdek de rijke en diverse wereld van Puglia’s wijnen met onze exclusieve wijnproeverij, getiteld “De Wijnen van Puglia: Niet Alleen Maar Primitivo!” Geleid door de gepassioneerde en deskundige Jan de Wijnman, zal deze evenement plaatsvinden op 8 februari en biedt een unieke kans om de verborgen juweeltjes van de Zuid-Italiaanse wijnbouw te ontdekken.

Tijdens deze avond zullen we verder gaan dan de bekende Primitivo en duiken in een selectie van zowel rode als witte wijnen die de rijkdom en variëteit van Puglia’s terroir weerspiegelen. U zult verrast worden door de complexiteit en elegantie van wijnen zoals Negroamaro, Nero di Troia, en de frisse en aromatische witte wijnen gemaakt van druiven zoals Fiano en Greco.

Jan de Wijnman zal zijn uitgebreide kennis van de regio en zijn wijnen delen, waardoor u een dieper inzicht krijgt in de wijncultuur van Puglia. Hij zal ook tips geven over wijn-spijs combinaties, perfect voor uw volgende dinerpartij.

De proeverij is geschikt voor zowel beginnende wijnliefhebbers als ervaren kenners. Het biedt een gezellige, leerzame ervaring waarbij elke wijn zorgvuldig wordt geproefd en besproken. Dit is uw kans om u onder te dompelen in de wereld van Puglia’s wijnen en uw horizon te verbreden voorbij de bekende Primitivo.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de minder bekende, maar even indrukwekkende wijnen van Puglia te ontdekken. Reserveer uw plaats nu en bereid u voor op een avond vol ontdekkingen en plezier met Jan de Wijnman!

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Locatie

Locatie wijnervaring

TW47, Tilburgseweg, Breda
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

Vanaf: 44,00

Ontdek de verborgen schatten van de wijnen uit Puglia. Deze avond neem ik je mee op een reis ver voorbij de beroemde Primitivo, om de veelzijdigheid en rijkdom van Puglia’s wijntraditie te ervaren.

Meld misbruik