De Wijnwereld proeverijen

Aantal wijnen

8-12

Wat kan je verwachten?

Duik in de betoverende wereld van wijn met de op maat gemaakte wijnproeverijen van Wijnwereld Nederland. Voor zowel beginners als ervaren wijnkenners, onze proeverijen bieden een rijke variatie. Kies uit onze Brons, Zilver en Goud arrangementen, elk met hun eigen selectie van voortreffelijke wijnen. Ervaar een educatieve en smaakvolle beleving waarbij u diverse wijnen proeft, ondersteund door deskundige toelichting en boeiende verhalen. Ideaal voor groepen vanaf 6 personen, worden onze proeverijen gehouden op een locatie naar uw keuze. Bereid u voor op een memorabele verkenning van de wijnwereld met Wijnwereld Nederland!

Locatie

Locatie wijnervaring

Zwolle
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

17,50

Wijnwereld Nederland’s proeverijen, perfect voor elke wijnliefhebber. Kies uit verschillende arrangementen en proef kwaliteitswijnen op een locatie naar keuze, geleid door wijnexperts.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?