Jan op de Piano (Op Locatie naar Keuze)

Wat kan je verwachten?

Ontvang de magie van Jan van Veen op de piano op een locatie naar uw keuze. Dit arrangement, geschikt voor groepen van 6 tot 16 personen, brengt de charme van Jan’s pianospel naar uw evenement. U en uw gasten kunnen genieten van een selectie van voortreffelijke wijnen en heerlijke hapjes, terwijl Jan’s pianomuziek een unieke sfeer creëert. Of het nu een bedrijfsevenement, een familiebijeenkomst of een speciale gelegenheid is, dit arrangement zorgt voor een memorabele en muzikale wijnbeleving.

Locatie

Locatie wijnervaring

Zwolle
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

Op aanvraag

Geniet van Jan’s pianospel op een locatie naar uw keuze met dit sfeervolle arrangement. Geschikt voor 6 tot 16 personen, deze proeverij combineert voortreffelijke wijnen en hapjes met live muziek, perfect voor elk evenement van familiebijeenkomsten tot zakelijke events.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?