Proeverij Weingut Kirnbauer

Beschrijving

Beleef de verfijning van Weingut K+K Kirnbauer tijdens een exclusieve wijnproeverij. In het hart van Burgenland, waar de wijngaarden worden gekoesterd door de zon die er 300 dagen per jaar schijnt, ontstaan er wijnen die blijk geven van het karakter van de streek. De zware gronden dragen bij aan de complexiteit en de potentie tot veroudering van de wijnen die op deze 40 hectare grote wijngaard worden geproduceerd.

De filosofie van harmonie tussen wijn en hout komt tot uiting in de Zweigelt Girmer, gerijpt in eiken vaten uit eigen bos, een uniek kenmerk dat weinig wijnproducenten kunnen claimen. Duurzaamheid staat voorop bij Weingut K+K Kirnbauer, met een diepe toewijding aan het behoud van natuur en middelen, waarbij het welzijn van toekomstige generaties vooropstaat in het creëren van de perfecte omstandigheden voor wijnproductie. Proef de toekomst van wijnbouw, waar elke fles een belofte van kwaliteit en zorg voor het milieu in zich draagt.

Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

Gratis

Op zaterdag 16 december verwelkomt de WijnGoeroe wijnliefhebbers voor een wijnproeverij van Weingut Kirnbauer in het sfeervolle pakhuis in Rotterdam.

Een wijnervaring van
De Wijngoeroe

5.00

( review)

Meld misbruik
Proeverij Weingut Kirnbauer
Gratis Boek nu