Verken de Geheimen van Kroatische Witte en Rode Wijnen

Wat kan je verwachten?

Wil je een nieuwe dimensie toevoegen aan je wijnkennis? Laat je dan meeslepen door de verborgen parels van Kroatische wijnen tijdens een meeslepende proeverij onder leiding van Jan de Wijnman. Kroatië, bekend om zijn rijke geschiedenis en adembenemende landschappen, herbergt ook een schat aan die maar weinigen kennen. Tijdens deze speciale proeverij krijg je de kans om zowel de witte als rode wijnen van dit opkomende wijnland te verkennen. Jan de Wijnman, een erkende expert in zijn vakgebied, zal je begeleiden terwijl je geniet van een zorgvuldig samengestelde van Kroatische wijnen. Proef de unieke , aroma’s en karakteristieken van deze verborgen juweeltjes, terwijl je meer te weten komt over de verschillende , druivenrassen en wijnbereidingstechnieken die Kroatië zo speciaal maken. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe ontdekkingsreis in de wereld van wijn, deze proeverij belooft een boeiende en verrijkende ervaring te worden die je horizon verbreedt en je liefde voor wijn verdiept.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Locatie

Locatie wijnervaring

TW47, Tilburgseweg, Breda
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

Vanaf: 44,00

Ontdek de onontdekte schatten van Kroatische wijnen tijdens deze unieke proeverij, geleid door Jan de Wijnman. Ervaar de van zowel witte als rode wijnen uit dit prachtige wijnland.

Meld misbruik