Wegens succes herhaald: Onverwachte Wijnlanden

Wat kan je verwachten?

Vanwege het overweldigende succes wordt deze bijzondere proeverij opnieuw georganiseerd: “Ontdek Onverwachte Wijnlanden”. Duik opnieuw in de wereld van verborgen schatten en minder bekende wijnregio’s tijdens deze unieke ervaring. Laat je opnieuw verrassen door de diversiteit en kwaliteit van wijnen uit onverwachte hoeken van de wereld. Deze herhaling van de succesvolle proeverij biedt opnieuw een kans om te genieten van een scala aan wijnen die je smaakpapillen prikkelen en je horizon verbreden. Mis deze kans niet om opnieuw te genieten van een avond vol ontdekking en genot, geleid door de expertise van Jan de Wijnman.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Locatie

Locatie wijnervaring

TW47, Tilburgseweg, Breda
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

Vanaf: 44,00

Wegens groot succes herhaald: ontdek opnieuw de verborgen schatten van onverwachte wijnlanden tijdens deze unieke proeverij. Laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van wijnen uit minder bekende wijnregio’s.

Meld misbruik