Wijn met Diner

Wat kan je verwachten?

Til uw eetervaring naar een hoger niveau met ons ‘Wijn met Diner’ arrangement, beschikbaar op een locatie naar keuze of bij Jan thuis in Zwolle. Dit arrangement, geschikt voor groepen van 6 tot 16 personen, combineert sublieme wijnen met een heerlijk diner. Kies uit een reeks culinaire gerechten die perfect passen bij onze handgeselecteerde wijnen, terwijl u geniet van de sfeervolle pianomuziek van Jan. Dit arrangement is ideaal voor een elegante en gastronomische avond, waarbij elk element zorgvuldig is geselecteerd om een onvergetelijke ervaring te garanderen.

Locatie

Locatie wijnervaring

Zwolle
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

Op aanvraag

Ervaar een exclusieve culinaire avond met ons ‘Wijn met Diner’ arrangement. Beschikbaar voor groepen van 6 tot 16 personen, dit arrangement combineert uitmuntende wijnen met een heerlijk diner naar keuze, verrijkt door de sfeervolle pianomuziek van Jan, op uw locatie of bij Jan thuis in Zwolle

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?