Wijnproeverij – Thema

Wat kan je verwachten?

Ontdek de rijkdom van de wijnwereld met de thematische wijnproeverij van De Druivenboer, een ervaring waar je de fijne wijnen van specifieke streken, druivensoorten, of seizoensgebonden selecties verkent. Voor slechts €25 per persoon, biedt deze eendaagse proeverij je een kans om in een ontspannen sfeer diverse wijnen te proeven en meer te leren over hun herkomst en makers. Of je interesse nu uitgaat naar de klassieke wijnen van Bordeaux, de distinctieve stijlen van Piëmonte, of de elegante wijnen van Bourgogne, elke themaproeverij is een unieke gelegenheid om je wijnkennis te verrijken. Onder begeleiding van gediplomeerde kenners dompel je jezelf onder in de verhalen achter elke fles en ontdek je nieuwe favorieten. Laat je voorkeur voor een thema weten en geniet van een op maat gemaakte proeverij die past bij jouw smaak en interesse

Locatie

Locatie wijnervaring

Bouwstraat 41, Rijssen
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

25,00

Geniet van een thematische wijnproeverij bij De Druivenboer, waar je voor €25 per persoon uiteenlopende wijnen proeft, gekozen op basis van regio, druif of seizoen, en begeleid door deskundige uitleg.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?