Wijnworkshop – Ervaar Wijn

Wat kan je verwachten?

Duik in de wereld van wijn met de ‘Ervaar Wijn’ workshop van De Druivenboer. Deze eendaagse workshop, voor €45 per persoon, is ontworpen om je te leren wijnen te selecteren en te herkennen in een ongedwongen en informele sfeer. Tijdens de avond, van 19.30 tot 22.15 uur, proef je samen ongeveer 6 verschillende wijnen. Je leert de factoren die de smaak van wijn bepalen, herkent verschillende wijnstijlen met behulp van een aromawiel, en leert wijnen te beschrijven met een proefformulier. Bovendien kun je aan de hand van bijpassende hapjes kennismaken met wijn-spijs combinaties. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen, ongeacht wijnervaring, en biedt een perfecte balans tussen gezelligheid en serieuze wijnkennis, ideaal voor een avondje uit​

Locatie

Locatie wijnervaring

Bouwstraat 41, Rijssen
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

45,00

Ontdek de kunst van wijnselectie en -herkenning met de ‘Ervaar Wijn’ workshop van De Druivenboer. Voor €45 proef je in een ontspannen sfeer diverse wijnen en leer je over wijnstijlen, smaakfactoren en wijn-spijs combinaties in één avond.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?