Wijnworkshop – Wijn en Spijs

Wat kan je verwachten?

Ontdek de perfecte harmonie tussen wijn en spijs in de tweedaagse Wijnworkshop ‘Wijn & Spijs’ van De Druivenboer, voor €200 per persoon. Als liefhebber van koken en wijnen, biedt deze workshop je de unieke kans om te leren hoe je deze twee kunt combineren. Onder leiding van een professionele kok en wijnprofessional, verdiep je je op de eerste dag in de theorie achter wijn-spijs combinaties. Op de tweede dag ga je zelf aan de slag onder begeleiding van een kok, waarbij je inspirerende gerechten maakt en daarbij passende wijnen selecteert. Deze workshop is een ideale manier om je culinaire vaardigheden en wijnkennis te vergroten en een dieper inzicht te krijgen in hoe wijn en spijs elkaar kunnen versterken

Locatie

Locatie wijnervaring

Bouwstraat 41, Rijssen
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

200,00

Verfijn je kook- en wijnskills met de Wijnworkshop ‘Wijn & Spijs’ van De Druivenboer, een tweedaagse ervaring voor €200, waar je leert perfecte wijn-spijs combinaties te maken onder leiding van experts.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?