Ontdek de Kunst van Wijn met The Dukes of Wine

Wat kan je verwachten?

The Dukes of Wine nodigt je uit voor een onvergetelijke wijnproeverij waarbij kunst, passie en smaak samenkomen. Ervaar de diversiteit en rijkdom van wijn tijdens een luchtige en informele sessie, waarbij je vijf kwaliteitswijnen van kleine Italiaanse wijnhuizen proeft. Deze twee uur durende ervaring is gevuld met deskundige uitleg, de mogelijkheid om je eigen wijnen te kiezen of je te laten verrassen, en optionele hapjes die perfect bij de wijnen passen. Of je nu thuis bent, op een feest, of zelfs op het strand, wij brengen de wijnervaring naar je toe.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Locatie

Locatie wijnervaring

Parallelstraat 22, 3161 BE Rhoon
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

37,50

Duik in de wereld van wijnkunst met onze unieke wijnproeverijen. Laat je leiden door gepassioneerde experts die je meenemen op een smaakvolle reis met zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Meld misbruik