Wijn met Eigen Gemaakte Hapjes

Wat kan je verwachten?

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw wijnproeverij met ons ‘Wijn met Eigen Gemaakte Hapjes’ arrangement. Dit is een fantastische keuze voor groepen vanaf 6 personen die hun eigen hapjes willen bereiden en serveren. Gehost bij Jan thuis in Zwolle, biedt deze proeverij een gezellige en huiselijke sfeer. Het is een uitstekende gelegenheid om uw culinaire creaties te combineren met onze exquise wijncollectie, terwijl u geniet van de achtergrondmuziek van Jan op de piano.

Locatie

Locatie wijnervaring

Zwolle
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

12,50

Personaliseer uw wijnervaring met ons ‘Wijn met Eigen Gemaakte Hapjes’ arrangement. Geschikt voor groepen vanaf 6 personen, biedt deze proeverij de mogelijkheid om eigen hapjes te combineren met onze uitgelezen wijnen, terwijl u geniet van Jan’s pianomuziek in een huiselijke setting in Zwolle.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?