Wijn met Hapjes

Wat kan je verwachten?

Ervaar de perfecte combinatie van voortreffelijke wijnen en heerlijke hapjes met ons ‘Wijn met Hapjes’ arrangement. Dit aanbod is ideaal voor gezellige bijeenkomsten bij u thuis of op een door u gekozen locatie, voor groepen van 6 tot 16 personen. Elke wijn is zorgvuldig geselecteerd om een unieke proefervaring te bieden, begeleid door een assortiment van fijne hapjes. Dit arrangement is uitstekend geschikt voor een ontspannen avond met vrienden of collega’s, waarbij wijn en gastronomie samenkomen.

Locatie

Locatie wijnervaring

Zwolle
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

17,50

Ons ‘Wijn met Hapjes’ arrangement brengt de kunst van wijnproeven naar uw thuis of gekozen locatie. Voor groepen van 6 tot 16 personen biedt het een selectie van fijne wijnen en bijpassende hapjes, ideaal voor een ontspannen avond met vrienden of collega’s.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?