8-daagse rondreis in Duitsland

Wat kan je verwachten?

Verken wijngaarden, palmbomen, cipressen en kiwibomen tijdens een wijnreis door het betoverende Moezelgebied en de wijnstreek Pfalz, ook wel bekend als het Toscane van Duitsland. Rijd door het pittoreske Moezel- en Rijngebied, passeer schilderachtige wijndorpjes en ontdek Trier, de oudste stad van Duitsland, voordat je aankomt in Neustadt an der Weinstrasse. Dit is een vleugje Italië, maar dan dichtbij huis. Laat je betoveren door de uitgestrekte wijngaarden die afgewisseld worden met eeuwenoude burchten, kastelen en dorpjes met kleurrijke gevels.

Locatie

Locatie wijnervaring

Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

433,00

Ontdek de betoverende schoonheid van het Moezelgebied en de Pfalz, het ‘Toscane van Duitsland’, tijdens een wijnreis door wijngaarden, schilderachtige dorpen en historische steden.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?