Torre a Cona Wine Estate

  • Wijnreis
  • Metropolitan City of Florence, Italy
Wat kan je verwachten?

Als een wijn- en fijnproever, is een verblijf in het Torre a Cona Wine Estate voor mij een waar genot. Dit Toscaanse landgoed is een weelderige oase waar allerlei lekkernijen gedijen. Als gast krijg je talloze kansen om deze heerlijkheden te proeven. De bloemenhoning, die bekend staat als de beste in de regio, en de bekroonde dessertwijn zijn slechts enkele voorbeelden.

De aantrekkingskracht van deze plek gaat echter verder dan alleen deze tongstrelende specialiteiten. De locatie zelf is ronduit betoverend. Het is de ideale uitvalsbasis om Toscane te verkennen. Je bevindt je te midden van de wijngaarden, maar binnen een half uur bereik je het bruisende centrum van Florence. Een betere combinatie is haast niet denkbaar. Hier kun je het beste van twee werelden ervaren: prachtige wandel- en fietstochten in de natuur combineren met het ontdekken van de historische schatten van deze beroemde Italiaanse Renaissance-stad. En als je met kinderen reist of de voorkeur geeft aan een huiselijk verblijf, kun je een appartement boeken in plaats van een hotelkamer. Dat is pas echt comfortabel genieten!

Locatie

Locatie wijnervaring

Fattoria Torre a Cona, ViaTorre a Cona, Rignano sull'Arno, Metropolitan City of Florence, Italy
Garanties

Bij WijnReis geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Onze Wijnpartners hebben de mogelijkheid om hun eigen garantie- en of annuleringsbeleid te bepalen, in lijn met geldende wetten en regels. Of het nu gaat om het boeken van wijnervaringen of het bestellen van wijnen, we willen dat je je comfortabel voelt.

Als er geen los garantiebeleid wordt getoond neem dan contact op met de wijnpartner alvorens je boekt of besteld.

Oorspronkelijke prijs was: €1.399,00.Huidige prijs is: €1.311,00.

Torre a Cona Wine Estate in Toscane: een paradijs voor wijnliefhebbers te midden van wijngaarden, met heerlijke specialiteiten en een ideale locatie dicht bij Florence.

Meld misbruik
Is dit jouw wijnervaring?